Free cookie consent management tool by TermsFeed
Edit Content

Helse & Velvære ble etablert i mai 2013. 

Åpningstider

Butikk

HELSE OG VELVÆRE

Butikken finner du nå i 2. etasje på MoldeToget. Vi flyttet til Moldetorget i oktober 2016 og trives godt her i felleskapet i hjertet av Molde Sentrum. I februar 2024 flyttet vi ned til 2. etasje i helt nye lokaler og har nå 10 behandlingsrom, treningssal og butikk/ resepsjon. Vi er nå 12 selvstendige terapeuter av som jobber sammen på Helse og Velvære og 4 resepsjonister.

Vi er stolt forhandler av sko og sandaler fra Green Comfort og New Feet, hvor komfort og kvalitet står i fokus. Disse to leverandørene lager sko som er gjennomtenkt mht fothelse. I tillegg har vi stort utvalg i sko fra Gaitline og MBT, som har helt fantastiske sko til deg som er mye på føttene dine i jobb eller fritid. 
Babor, Exuviance, SkinBetter Science og Priori er hudpleieseriene vi fører. Nytt av året er den norske økologiske kroppspleieserien Elm. Til føttene har vi et stort utvalg av kremer og oljer fra Gehwol. Våre hudpleiere  og resepsjonister kan hjelpe deg til å finne produktene som passer deg.

                                

Velkommen!

Følg oss gjerne i sosiale medier, både Facebook og Instagram.
Her får dere daglig oppdatering på nyheter, eventer, gode tilbud og ting som skjer i butikken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.