Free cookie consent management tool by TermsFeed
Edit Content

Helse & Velvære ble etablert i mai 2013. 

Åpningstider

Kosmetisk sykepleie

Kosmetisk Sykepleie kan hjelpe deg som har problem med akne, linjer, rynker, pigmenteringer og arr mm.

MICRONEEDLING

Microneedling; 2400kr (75min)

Microneedeling er en penn med små nåler som lager mikrohull i huden og lager en kontrollert skade. Dette gjør at hudens celler går i reperasjonsmodus og produserer mer kollagen og elastin som gir huden mer elastisitet og spenst. Microneedling kan hjelpe mot akne, linjer, rynker, pigmenteringer og arr, og gir generelt en fin glød. Man stiller inn nålene i ulik dybde ut i fra hva man ønsker å jobbe med. Kan ikke utføres på gravide og ammende.

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

Klassisk ansiktsbehandling; 890kr (50 min)

Klassisk ansiktsbehandling består av rens, skrubb, maske og massasje. Mekanisk skrubb består av små korn som masseres i huden og fjerner døde hudceller som ligger i det øverste hudlaget. Etterfulgt av en maske som passer din hudtype. Denne behandlingen passer til alle. Her kan jeg sol kosmetisk sykepleier anbefale veien videre for å forbedre huden din om du
ønsker det. 

KLASSISK PEEL

Kjemisk peel: 990kr (60 min)

Kjemisk Peel er en behandling hvor man legger på kjemisk løsning som trekker ned i huden. Peelingen fjerner de døde hudcellene og stimulerer huden til å produsere nye hudceller. Det finnes ulik styrke på peelingen ut i fra hva man ønsker å jobbe med, f.eks pigmenteringer, urenheter, akne, linjer og rynker. Kan ikke utføres på gravide og ammende.

Marthe

Marthe ble ferdig utdannet sykepleier i 2021. Har etter dette jobbet mest i hjemmetjenesten. I 2023 startet hun på Senzie akademiet for å bli kosmetisk dermatologisk sykepleier, og ble ferdig desember 2023. Har hatt flere behandlingsdager på Helse og Velvære under studiet, og skal nå fortsette hos oss. Tilbyr per nå behandlingene klassisk ansiktsbehandling, kjemisk peel og microneedling.