Edit Content

Helse & Velvære ble etablert i mai 2013. 

Åpningstider

Massasje

AROMATERAPI
Kroppsmassasje med rene essensielle oljer som blandes etter den enkeltes behov. Oppkvikkende, avslappende eller for stive muskler og ledd.

KLASSISK MASSASJE
Kroppsmassasje med olje, hvor det jobbes med stiv muskulatur og muskelknuter.

DYPVEVSMASSASJE
Les mer om dette under fysioterapi.

PRISER
Aromaterapi/klassisk 25 min     680,-
Aromaterapi/klassisk 50 min    950,-
Massasje rygg/nakke                   680,-

Massasje 30 min                        680,
Massasje 45 min                        830,-
Massasje 60 min                        1020,-
Massasje 90 min                        1330,-

Marta Paczul

Marta er utdannet fysioterapeut ved Gdansk University of Physical Education and Sport i Polen. Hun har mastergrad i fysioterapi og er autorisert fysioterapeut i Norge. I tillegg til fysioterapi, er Marta også utdannet massør og velværeinstruktør og har stor interesse og erfaring innen dette feltet. Marta utfører følgende typer massasjer: - Ayurvedisk massasje - Hot Stone massasje - Kopping massasje - Lymfatisk massasje - Sportsmassasje - Klassisk massasje

Anna Reiestad Godø

Anna har en dobbel BA i fysioterapi og idrettsvitenskap fra Griffith University i Australia fra 2005. Hun har jobbet som fysioterapeut på privat klinikk og sykehus i Australia, før hun flyttet tilbake til Molde i 2012. Hun har lang erfaring med opptrening etter ortopediske inngrep, gruppetrening av KOLS og hjertesvikt pasienter, samt at hun har ledet balansegrupper for eldre. Hun har gjennom praksis og kursing opparbeidet god kompetanse innen rygglidelser og rehabilitering. Hun har kurs i blant annet motiverende intervju og kronisk smertebehandling. Anna er en privatpraktiserende fysioterapeut og behandler de fleste skader i muskel- og skjelettsystemet. Anna leder gruppetimer med ball og strikk og har vært en del av Helse og Velvære siden høsten 2013.

Gunnar Sandnes Nauste

Gunnar er utdannet ved NTNU Trondheim. Han har også fra tidligere en bachelorgrad i samfunns og idrettsvitenskap ved NTNU. Gunnar har erfaring innen arbeid med akutte og kronikse tilstander i muskelskjelettsystemet, nevvrologi, idrett og idrettsskader, samt rehabilitering før og etter operasjoner. Gunnar har balansegrupper for seniorer og rygg og nakkegruppe hos oss på Helse og Velvære i tillegg til at han tar i mot klienter med de fleste type plager og skader i muskel og skjelettsystemet. Selv er Gunnar glad i fysisk aktivitet og friluftsliv. Om vinterhalvåret bruker han mye tid med ski på beina, da helst telemarkski. Ellers er han aktiv fotballspiller og er interessert i styrketrening.

Makthar Thioune

Makhtar ble ferdig utdannet massør fra Axelson Institute i 2019. Han utfører klassisk- og idrettmassasje. Makhtar har vært profesjonell fotballspiller i 10 år og har i løpet av sin karriere også tilnærmet seg god kunnskap og interesse for hva som skal til for å holde kroppen sunn og skadefri.

Ann Elisabeth Stakvik

Ann Elisabeth ble ferdig utdannet hudpleier i 2007. Hun utfører aromaterapi og klassisk massasje. Hun har vært en del av Helse og Velvære siden 2013.