Edit Content

Helse & Velvære ble etablert i mai 2013. 

Åpningstider

Fotterapi

Føttene er kroppens grunnmur og BASIS for velvære. Belastningsskader kan komme fra beina fordi vekten forplanter seg videre oppover i kroppen.

Gjennomsnittlig går hver og en av oss 35.000-40.000 mil i løpet av livet. Det tilsvarer 9-10 ganger rundt jorda.
Mange står og arbeider på hardt underlag og belastningsskader i muskel/ skjelettapparatet er sterkt økende. Idrett er for det meste sunt og positivt, men kan enkelte ganger bli for tøft for føtter og knær.

Vi kan forebygge og lindre belastningsskader, og hjelpe med alternative skotøy og tilpassede såler.
Flere bedrifter og enkeltpersoner har allerede tatt foten på alvor, og kan vise til bedre helse og mindre sykefravær.

TILPASNING AV SÅLER
Vi lager individuelt tilpassede avlastningssåler. Disse tilpasses etter en grundig undersøkelse av fot og ganganalyse. Problemer som kan avhjelpes er f.eks. hælspore, plattfot, hulfot, plantarfacitt, (betennelse under hælen) og forfotsplager som Mortons Neurom, torner, og rygg/hofteproblem som følge av feilstilling i fot.

HVA ER FOTTERAPEUT?
En fotterapeut er et autorisert helsepersonell, underlagt helsepersonell loven. Vi har taushetsplikt, og plikt til å føre journal på lik linje med andre helsepersonell.

TJENESTER
Generell fotterapi, behandling av hard hud, torner, vorter, fot/neglesopp, fotsvette, psoriasis, råd og veiledning angående riktig stell.
Korrigering av nedgrodde negler
Avlastning/såletilpassning og silikonorteser
Massasje/leddmobilisering
Konsultasjoner, hvor vi samarbeider med våre flinke fysioterapeuter om en grundig undersøkelse av kroppen/føttene for å se etter feilstillinger og for å kartlegge behov for aktuelle tiltak.
Avlastningsterapi, hvor vi bruker ulike materialer som silikon, filt, plastazote osv. for å korrigere feilstillinger som hammertær, hallux valgus m.m. samt forskjellige sålemateriell til individuelle såler.
Avlastning for idrettsrelaterte plager i føtter/knær.
Informasjonstjenester
Spabehandling for slitne føtter, peeling, fotbad, massasje, «fotmaske».

                                                            

PRISER

Forebyggende fotterapi kr
Fotbad, fjerning av hard hud, neglestell, massasje
kr 945,-
Delbehandling (torn, vorte etc) fra kr 500,-
Kontroll fra kr 550,-
Sålekonsultasjon kr 750,-
Individuelt tilpassede såler fra kr 1750/2200,
1 spange fra kr 250,-
Silikonavlastninger for korrigering av feilstillinger  fra kr 650,-

(Spange- neglekorrigering v/ nedgrodd/ inngrodd/ innrullet negl)

Tove Eide Angvik

Tove ble utdannet autorisert fotterapeut i 1986. Hun har 37 års erfaring ved blant annet egen praksis. Hun utfører behandlinger innenfor generell fotterapi og har videreutdanning i diabetesfotterapi og avlastningsterapi/såletilpasning. Hun har vært en del av Helse og Velvære siden høsten 2013.

Ann Elisabeth Stakvik

Ann Elisabeth ble ferdig utdannet fotterapeut i 2007 og har 16 års erfaring i faget. Hun har vært en del av Helse og Velvære siden 2013.

Tove Seth

Tove ble ferdig utdannet autorisert fotterapeut i 1991. Hun har 32 års erfaring fra blant annet egen praksis. Hun utfører behandlinger innenfor generell fotterapi, samt torner, vorter og inngrodde negler. Hun har vært en del av Helse og Velvære siden 2018.

Makhtar Thioune

Makthrar er fotterapeut under utdanning. Han har lang erfaring fra klinikken i Molde og på Vestnes og er under veiledning av autroriserte fotterapeut Tove Eide Angvik. Han utfører behandlinger innenfor generell fotterapi, samt torner, vorter og ingrodde negler. Han har vært en del av Helse og Velvære siden 2020.

Renate Borissen

Renate er 34 årig fra Sandefjord. Hun utdannet seg til fotterapeut i Tønsberg i 2016. Høsten 2023 flyttet hun til Molde for å være vikar for Ann Elisabeth som gikk ut i permisjon. Her trives hun så godt at hun vil bli og det er vi superglade for! Hun har hatt klinikk både i Sandefjord og Porsgrunn og har jobbet med alle typer klienter inkludert idrettsføtter, på sykehjem, forskjellige typer omsorgsboliger og hjemmebesøk hos private.