Edit Content

Helse & Velvære ble etablert i mai 2013. 

Åpningstider

Negledesign

Negledesign hos Helse og velvære utføres av Karolina. 

MANIKYR

Behandling av naturneglen
Filing og stell av neglebånd

PARAFINVOKS

Fuktbehandling til tørre hender/neglebånd

JAPANSK MANIKYR

Japansk Manikyr har blitt brukt av japanske kvinner i fire hundre år. Den gjør neglene velnærte samt ekstremt glansfulle. En spesiell masse med viatminer og mineraler gnis inn på en naturlig negleplate og en påfører et lag pudder oppå denne. Massen har en karakteristisk grønn farge og inneholder stoffer som gir næring og styrke til neglend og gir dem en unik rosa perleglans. Det er takket være vitamin A og E, silica fra det japanske hav, bipollen og keratin at en får et så fint resultat. Effekten er synelig umiddelbart etter behandlingen. For at det skal vare bør den gjentas 3-4 ganger innenfor et intervall på 3 uker. 

PLEXIGEL

Plexigel en en type lakk som kan brukes til å forsterke naturlige nelgler ved å legge 1-2 strøk med geleen. Plexigel gir et rent og naturlig resultat uten klumper eller speisell tykkelse. Det gir 3ukers+ styrke, lengde og form med minimal påføringstid. Reparerer knekk, sprekker, og deling i neglen med plexigel sin tøffe og fleksible forsterkning, samtidig som det beskytter den naturlig neglen din. Om en ønsker farge og design i tillegg, påføres schellac over Plexigelen.

 

IBX BEHANDLING

IBX er et naturlig behandlingssystem som er utviklet for å reparere, forsterke, beskytte og forebygge mot skader, samt fremme veksten ved å gi robuste og fleksible naturnegler. Produktene vil penetrere ned i neglen og skal ikke fjernes eller rebalanseres, de vokser ut med neglen.  Ved svært skadede negler kan IBX system behandlingen gjentas ca 1 gang i uken i for eksempel 4 uker før det vedlikeholdes etter behov. Behandlingen  kan passe for de som sliter med svake negler som lett fliser og knekker til de som har alvorlig eller kronisk negleskade. Eller for se med slitasje og skader etter fjerningsprosessen av gelelakk eller kunstnegler. IBX llager et beskyttende skjold for den naturlige neglen og reduserer overflatebaserte hvite flekker, fyller spor og riller og forbedrer naturneglens farge og utseende.

SCHELLAC

Hva er schellac?

CND Shellac er verdens første originale farge med UV3 teknologi.  CND Shellac legges som en neglelakk og får utseende og holdbarheten til gele

Med enkelheten fra neglelakk og holdbarheten til gele er Shellac en Color Coat som gir eksepsjonell høyglans som varer i 14+ dager uten riper eller avskalling. Den legges som en neglelakk – underlakk, farge, overlakk – og herdes i CND UV/LED lampe. Shellac gir naturneglen beskyttelse med nydelige farger som sitter feilfritt i 14+ dager med en utrolig høy krystallklar glans uten riper, avskalling og matte overflater. Som om det ikke var nok, er nøkkelen til denne suksessen at den fjernes på bare 5 minutter uten noen filing på naturneglen.

CND Shellac er en profesjonell behandling som er 7-FREE, det vil si fri for toluen, kamfer, formaldehyd, ftalater (DBP), formaldehydharpiks, xylen og metyl etyl keton (MEK).

Hvor lenge varer det?

Varigheten på Shellac varierer oftest ut ifra hvilke negler den legges på. Shellac kan legges oppå den naturlige neglen, eller oppå gelenegler/akrylnegler. Shellac legger seg som et veldig hardt lag oppå den naturlige neglen, men den er også fleksibel og bøyer seg med neglen. Er neglen din hard og sterk kan du forvente mellom 2-3 uker med varighet, men har du tynne og veldig fleksible negler vil det vare fra 1-2 uker. Ved tynne og fleksible negler vil jeg heller anbefale å legge forsterkning med gele på neglen først for å gi den ekstra beskyttelse, med shellac over for best varighet.

Skader det neglene mine?

Nei. Så lenge man utøver godt vedlikehold hjemme, og fjerner shellacen på riktig måte så skal neglen være akkurat som før. Shellacen skal aldri rives av. Når shellac herder i UV/LED-lampen, klamrer den seg fast i neglen og lager en kraftig forbindelse. Det er blant annet dette som gir den lange holdbarheten. River man av, eller lar den flasse av, vil shellacen rive med seg den delen av neglen den er festet i. Forbindelsen mellom shellacen og neglen vil ikke bli oppløst med mindre man fjerner den korrekt – altså med aceton. Noe av det som er unikt med CND sin Shellac er at den fjernes på veldig kort tid. Andre merker med gel-lakk må man sitte med fingrene i en skål med aceton i 15-20 minutter før den slipper. Men Shellac trenger mellom 5-8 minutter med en acetondyppet pad for å løsne. Det korter ned behandlingstiden, og i tillegg er det mye sunnere for neglen å sitte så lite som mulig dyppet i aceton. Dermed er det ikke ett fett hvilket merke negledesigneren bruker. CND Shellac er det merket som har neglens helse i førersetet og hele tiden utvikler de mest skånsomme produktene.

 

VINYLUX LONG WEAR POLISH

VINYLUX er den første ukelange neglelakken tilsatt de pleiende ingredienser Vitamin E, Keratin & Jojoba Oil. Med en enkel to-steg påføring sparer du både tid og produkt da ingen underlakk er nødvendig. Fargene er selvheftene til negleplaten og med overlakkens ProLight Technology som gjør den både sterkere og mer holdbar når den eksponeres for naturlig lys får man en optimal beskyttelse med uovertruffen holdbarhet og høy glans.

Vinylux Color består av to ulike mekanismer for å opprette festeevne uten missfarging. Den første delen er festeevneakseleratorer, som er utformet for å forankre lakken direkte til keratin og danne en barriere for å hindre pigmentene fra å komme i kontakt med negleplaten. Den andre delen er den raskt tørkene formelen som er utformet for ytterligere å lukke pigmentene inn på en mer permanent basis for å danne en film av farge. Dette stopper enhver transport av pigment ned til negleplaten. Altså er ingen Base Coat nødvendig!

VINYLUX Top Coat har en helt ny innovativ Pro-light teknologi som gjør at den blir både sterkere og mer holdbar når den eksponeres for naturlig lys og man får en optimal beskyttelse med uovertruffen holdbarhet og høy glans.

 

Som den første på markedet av ukelange neglelakker har både fargene og top coaten fått tilsatt de pleiende ingredienser Vitamin E, Keratin & Jojoba Oil.

CND VINYLUX Weekly Polish er 7-FREE, det vil si fri for toluen, kamfer, formaldehyd, ftalater (DBP), formaldehydharpiks, xylen og metyl etyl keton (MEK).

PRISER

Manikyr550,-
Manikyr med lakk 
Ensfarget600,-
Manikyr med hybridlakk 
Ensfarget750,-
Fransk850,-
Fjerning av hybridlakk
Fjerning av schellac                                                                                                                                                                                           350,-
fjerning av gel/akryl                                                                                                                                                                                            600 ,-                                                                                                                                                                                         

 

600,-

Fjerning av Hybridlakk Minimanikyr og ny Hybridlakk

Ensfarget

Fransk

1000,-

1050,-

 Japansk Manikyr (1 time) 600,-
Spa – Manikyr ( peeling, maske, parafinvoks, manikyr)750,-
                                                                                                                                                                 
Plexigel Shaper med farge                                                                                                                                                 900,-
Plexigel Shaper med farge + etterfyll1050,-
Plexigel Shaper fransk950,-
Plexigel Shaper farnsk + etterfyll1150,-
Plexigel Shaper uten farge800,-
Plexigel Shaper uten farge + etterfyll950,-
  
IBX behandling + manikyr ( uten lakk) 1. behandling600,-
IBX behandling +manikyr (uten lakk) 2. behandling550,-
IBX behandling + manikyr (uten lakk) 3. behandling500,-
Gelenegler ( nytt sett)1350,-
Gelenegler Fransk (nytt sett)1400,-
Gelenegler etterfyll (en farge)1200,-
Gelenegler etterfyll (fransk)1450,-

 

SPA PEDIKYR /KOSMETISK FOTPLEIE

Karolina er ikke autorisert fotterapeut. Hun er fotpleier. Har du problem føtter anbefaler vi at du booker tilme hos en autorisert fotterapeut hos oss. Har du ingen problemer med føttene og bare ønsker å få lettere stell og kanskje få lakk på tåneglene, kan du booke time hos Karolina. 

PRISER

Fotpleie /Kosmetisk/Spa Pedikyr Fotpleie950,-
Fotpleie med vanlig lakk 1050,-
Fotpleie med schellac/ hybridlakk ensfarget1320,-
Fotpleie med schellac/hybridlakk fransk1400,-
Hybridlakk fot ensfarget750,-
Hybridlakk fot fransk850,-
Fjerning av shellac/hybridlakk, fotpleie og ny schellac/hybridlakk ensfarget1430,-
Fjerning av schellac/hybridlakk, fotpleie og ny hybridlakk fransk1430,-
Fjerning av schellac / hybridlakk fot350,-
SPA pedikyr (peeling, maske, parafinvoks, pedikyr)1500,-