Edit Content

Helse & Velvære ble etablert i mai 2013. 

Åpningstider

Fysioterapi

HVA KAN DU FORVENTE DEG UNDER DEN FØRSTE KONSULTASJONEN?
Før behandlingen vil fysioterapeuten gjøre en grundig kartlegging og gjennomgang av sykehistorie samt en funksjonsundersøkelse gjennom observasjon av kroppsholdning, bevegelsesmønster og spesifikke tester for å stille diagnose og finne den underliggende årsaken til problemet. Til sammen danner dette grunnlaget for valg av målsetninger, behandlingsmetode og individuelt tilpasset treningsøvelser.

Innen fysikalsk behandling er det viktig å veilede den enkelte person etter deres behov. Her legges det vekt på å utdanne pasienten om hva skaden/ problemet er og kartlegge hva en bør og ikke bør gjøre for å få best mulig resultat. Pasienten er dermed i bedre stand til å ta vare på sin egen helse også etter endt behandling.

Målet er å få deg smertefri slik at du fungerer godt på jobb og i fritid.

TRENINGSGRUPPER

MandagTirsdagOnsdagTorsdag
 

Fysiopilates

Lett rolig trening

11:00-12.15

(Anna)

Balansegruppe

Seniorer

11:00-12:00

(Ingrid)

 
 

Pilates Ball og

Strikk ( medium)

15:00-16:15

(Anna)

Pilates Ball og

Strikk (lett)

18:00-19:15

(Anna)

Den Harde Kjerne

(Hard Gruppe )

19:30-20:45

(Anna)

  

pilates Ball og Strikk (medium gruppe)

19:30-20:45

(Anna)

 

HVA MED MASSASJE?
Fysioterapi er mye mere enn massasje, men ofte kan triggepunktbehandling og dypvevsmassasje brukes aktivt for å redusere spenninger, løse stive og ømme muskler og øke sirkulasjonen. I tillegg er det flere og flere som velger dypvevsmassasje som et forebyggende tiltak mot slitasjeskader i nakke og rygg.

HVILKE METODER BRUKES I BEHANDLINGEN?
Rehabilitering

Øvelser

Råd om riktig trening og skadeforebygging

Ledd- og nervemobilisering

Tøying av stram muskulatur

Dypvevsmassasje

Triggerpunktmassasje

Nålebehandling

Trykkbølgebehandling – effektivt på betennelsestilstander

http://www.fysioett.no/produkter/klinisk-utstyr/stotvag/vad-ar-stotvagsbehandling

TENS, Transkutan nervestimulering er en godt dokumentert smertelindrende metode, samt TEMS muskelrehabilitering ved paretisk, slapp eller skadet muskulatur.

https://quintet.no/vaare-fagomraader/smertelindring-muskeltrening

HELSE OG VELVÆRE MOLDE ER EN TVERRFAGLIG KLINIKK
Vi samarbeider gjerne med fotterapeut Tove Eide Angvik om såletilpasning.

Korrigering av feilstillinger i fot og såletilpasning, kan redusere plager i fot, ankel, kne, hofte, rygg og nakke. Kombinert med øvelser som gir økt muskelstyrke og bevegelighet, gir dette ofte gode resultater for barn, som voksne.  Fotterapeutene jobber også med neglekorrigering, fjerning av liktorner og fotvorter og nedsliping av neglesopp.

For å gi et bredt tilbud har vi en liten butikk hvor vi selger gode sandaler og fothelsesko til arbeid og fritid, varmepakninger, samt hud- og fotpleieprodukter.

PRISER
Førstegangskonsultasjon 60 min inkl. grundig undersøkelse       990, –
Påfølgende behandling 30 min                                                        480,-
Påfølgende behandling 45 min                                                        770,-

Påfølgende behandling 60 min                                                        1020,-

Trykkbølgebehandling                                                                        650,-

Ekstra ledd                                                                                           50,-

Dypvevsmassasje 30min                                                                   680,-
Dypvevsmassasje 45min                                                                   830,-
Dypvevsmassasje 60min                                                                  1020,-

Avbestilling av timer må skje senest kl. 16.00 arbeidsdagen før.

Timer som ikke er avbestilt i henhold til dette vil det foreligge et gebyr

Anna Reiestad Godø

Anna har en dobbel BA i fysioterapi og idrettsvitenskap fra Griffith University i Australia fra 2005. Hun har jobbet som fysioterapeut på privat klinikk og sykehus i Australia, før hun flyttet tilbake til Molde i 2012. Hun har lang erfaring med opptrening etter ortopediske inngrep, gruppetrening av KOLS og hjertesvikt pasienter, samt at hun har ledet balansegrupper for eldre. Hun har gjennom praksis og kursing opparbeidet god kompetanse innen rygglidelser og rehabilitering. Hun har kurs i blant annet motiverende intervju og kronisk smertebehandling. Anna er en privatpraktiserende fysioterapeut og behandler de fleste skader i muskel- og skjelettsystemet. Anna leder gruppetimer med ball og strikk og har vært en del av Helse og Velvære siden høsten 2013.

Marta Paczul

Marta er utdannet fysioterapeut ved Gdansk University of Physical Education and Sport i Polen. Hun har mastergrad i fysioterapi og er autorisert fysioterapeut i Norge. I tillegg til fysioterapi, er Marta også utdannet massør og velværeinstruktør og har stor interesse og erfaring innen dette feltet. Marta utfører følgende typer massasjer: - Ayurvedisk massasje - Hot Stone massasje - Kopping massasje - Lymfatisk massasje - Sportsmassasje - Klassisk massasje

Gunnar Sandnes Nauste

Gunnar er utdannet ved NTNU Trondheim. Han har også fra tidligere en bachelorgrad i samfunns og idrettsvitenskap ved NTNU. Gunnar har erfaring innen arbeid med akutte og kronikse tilstander i muskelskjelettsystemet, nevvrologi, idrett og idrettsskader, samt rehabilitering før og etter operasjoner. Gunnar har balansegrupper for seniorer og rygg og nakkegruppe hos oss på Helse og Velvære i tillegg til at han tar i mot klienter med de fleste type plager og skader i muskel og skjelettsystemet. Selv er Gunnar glad i fysisk aktivitet og friluftsliv. Om vinterhalvåret bruker han mye tid med ski på beina, da helst telemarkski. Ellers er han aktiv fotballspiller og er interessert i styrketrening.

Ingrid Torstuen

Ingrid er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Bergen og har fordypning i Idrett- og bevegelsesvitenskap fra NTNU. Hun er sertifisert instruktør i Fysio-pilates. Ingrid har erfaring fra sykehus med rehabilitering av ryggpasienter og revmatologiske pasienter. Hun har jobbet med ortopediske pasienter og fallforebyggende arbeid for eldre. Hun tar nå kurs i Smertebehandling med nåler i regi av Norsk Fysioterapiforbund. Hun har jobbet som fysioterapeut hos Helse og Velvære siden 2018.